Mascot Høie logo

Allergivänliga val

för hela familjen

EN REN NATTS SÖMN

Nu vaknar äntligen naturen till liv, fåglarna är tillbaka, och träd och gräs blir åter gröna. Men det är också nu pollensäsongen börjar. Då är det skönt att veta att vi har sängkläder, täcken och kuddar som är speciellt utvecklade för att möta Asthma Allergy Nordics krav på renhet.

HØIE PURE

Klassikern som blir bättre med tiden. I vävd bomullskrepp skapas de unika luftfickorna i vävningen. Det ger den krispiga och sköna kreppkänslan först efter tvätt. Sängkläderna är varma på vintern och svala på sommaren – och så rena att de rekommenderas av Asthma Allergy Nordic. En klassiker som inte behöver strykas. Vi har Pure vävd krepp i sängkläder för vuxna och barn, lakan och örngott.

SVALA TÄCKEN

Vi byter till lättare kläder, tar fram vårskor och tunnare jackor. Då är det också skönt att byta till lättare täcken. Rätt temperatur under natten är viktig för att du ska få en god kvalitetssömn. Vi rekommenderar därför att använda ett svalare täcke när vi nu går mot varmare tider.

HØIE SAGA

Visste du förresten att vår populära dunserie Saga är rekommenderad av Asthma Allergy Nordic och Svanenmärkt? Täcket är tillverkat med miljön i åtanke och är fyllt med extra ren förstklassig europeisk dun. När en produkt har fått godkännande att använda Svanenmärket kan du som konsument vara trygg med att den är fri från skadliga kemikalier, tillverkad på ett hållbart sätt och säker att använda.

FIBERTÄCKEN OCH KUDDAR

För dig som föredrar täcken och kuddar tillverkade av fiber har vi en serie rekommenderad av Asthma Allergy Nordic. Det unika med Allergo är att den är fylld med en extra ren och allergivänlig polyesterfiber av hög kvalitet. Dessutom minskar den fina vävstrukturen i bomullstyget möjligheten för kvalster att tränga igenom materialet. Täckena känns lätta och formar sig väl runt kroppen.

Allergivänliga fibertäcken

Täcken och kuddar

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar