Mascot Høie logo

Returer och reklamationer

Returpaket skickas till:

Høie Fabriksförsäljning
Setesdalsveien 620
4619 Mosby
NORGE

Villkoren för retur är att varan inte har använts och kan säljas som ny. Alla etiketter ska vara kvar och originalförpackningen ska vara intakt. Om det gäller sängkläder får de inte tas ur förpackningen. För täcken och kuddar är det viktigt att förseglingen inte är bruten. Det är ditt ansvar som kund att kontrollera att du har fått rätt produkt innan du använder den. Användningen av ångerrätt följer norsk lag. Se konsumentköplagen och ångerrätten. Om du har köpt en Høie-produkt som är köpt från en av våra återförsäljare måste du vända dig till den plats där du köpte produkten.

RETURER

Retur utförs på följande sätt:

  • Fyll i ångerrättsblanketten som följde med din orderbekräftelse via e-post.
  • Packa in varorna och lägg med ångerrättsblanketten.
  • Klistra på returetiketten som du fick med varorna utanpå paketet du ska skicka.
  • Paketet MÅSTE skickas med den transportör du valde när du fick paketet levererat.
  • Du bestämmer själv om du vill använda retursedeln eller inte, men vi rekommenderar att den används så att paketet skickas med spårning. Om du inte vill använda retursedeln måste du täcka alla returkostnader själv.
  • Det kostar 99 kr att använda retursedeln. Detta belopp dras av när vi krediterar din order.
  • Om returen beror på en reklamation täcks returkostnaden av Høie.
  • Spara kvittot när du skickar paketet, du är ansvarig för returen tills den når vårt lager.

Behandlingstiden for retur er 1-3 uker. For å unngå purregebyr på varer du har sendt tilbake, anbefaler vi deg å ta kontakt med Klarna for å unngå ekstra kostnader.

ÅTERBETALNING FRÅN KLARNA

Se Klarna tilbakebetalingsrutiner her.

Se Klarnas återbetalningsrutiner här. Klarna har ansvaret för att betala tillbaka pengarna – inte Høie. Återbetalningen sker till det konto som debiterades vid köp. Om du har betalat via faktura kommer Klarna att kontakta dig för att avtala om hur återbetalningen ska göras.

GARANTI

Garanti som lämnas av säljaren beviljar köparen rättigheter utöver de rättigheter som köparen redan har enligt tillämplig lag. Således utgör en garanti inte någon begränsning av köparens rätt till reklamation och krav vid förseningar eller försummelser.

BYTEN

Om du vill byta en del av de varor du har köpt gör du en ny beställning i nätbutiken på de varor du vill ha. Skicka det du vill byta i retur till oss och använd gärna retursedeln som följde med. När vi får din retur krediterar vi dig pengarna för de returnerade varorna.

REKLAMATION

Om du observerar någon skada på varan under transporten, vänligen anmäl eventuell skada direkt till distributören där du hämtade paketet. Om skadan syns på utsidan av paketet, bör du reklamera innan du tar emot det. Kom ihåg att reklamera inom två månader från det att du mottog varan. Denna reklamation måste riktas till transportören.

Om det finns en brist på varan, vänligen informera vår webbutik skriftligt via e-post så snart som möjligt efter att du har upptäckt den. Vi kommer då att ge dig information om vad du ska göra härnäst. Reglerna om reklamation återfinns i Konsumentköplagen.

Skulle det vara något fel på den vara du har mottagit är det viktigt att du kontaktar oss så snart som möjligt. Kontakta oss, så löser vi situationen via e-post: kundeservice@hoie.no.

Vi rekommenderar att alla reklamationer skickas till oss skriftligt till kundeservice@hoie.no, gärna med bild så att vi kan se felet.

Reklamationsrätten gäller enligt norsk lag.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar