Mascot Høie logo

Leveransvillkor

Våra förutsättningar

BEHANDLING AV BESTILLING

När vi mottar din order kommer du snart att få en orderbekräftelse via e-post, som bekräftar ditt köp. Här kan du se en översikt över antalet, varutypen, priset och leveransmetoden. Om det skulle vara något fel är det viktigt att du kontaktar oss så snart som möjligt.

LEVERANSMETODER

Vi använder Postnord som transportörer. Du kan välja mellan följande leveransalternativ:

1. Fast frakt för beställningar under 1000 kr - 79 kr
Alla beställningar under 1000 kr har en fast fraktkostnad på 79 kr, oavsett vilka varor som köps. Paketet skickas som Mypack Collect (med spårning) till vald upphämtningsplats. Du kommer att få ett SMS/e-postmeddelande med hämtavisering från Postnord när ditt paket är klart för hämtning på närmaste upphämtningsplats.

Normal leveranstid är: 5-8 arbetsdagar från det att paketet skickats från oss.

2. Postnord: Fri frakt för beställningar över 1000 kr
Alla beställningar över 1000 kr har fri frakt med Postnord. Om du väljer detta alternativ skickas ditt paket med Postnord Mypack Collect (med spårning) och du får olika alternativ för upphämtning. Du kommer att få ett SMS/e-postmeddelande med hämtavisering från Postnord när ditt paket är klart för hämtning på upphämtningsplatsen.

Normal leveranstid är: 5-8 arbetsdagar från det att paketet skickats från oss.

Vi strävar efter att leverera snabbt och gör vårt allra bästa för att du som kund ska få dina varor så snabbt som möjligt. Vid hög belastning och högt kampanjtryck kan leveranstiden bli något längre.

MOTTAGANDE OCH EJ UTHÄMTAT PAKET

Vänligen kontrollera om varan har blivit skadad under transport. Eventuella skador ska anmälas direkt till distributören när du hämtar paketet. Om skadan är synlig på utsidan av paketet, bör du reklamera innan du tar emot det. Kom ihåg att reklamera inom två månader från det att du mottog varan. Denna reklamation ska riktas mot transportören.

Om du som köpare inte hämtar ut ditt paket inom fristen (7 dagar) och det returneras till oss, kommer du att debiteras en avgift för ej uthämtat paket på 300 kr. Om du av någon anledning inte kan hämta ut ditt paket, vänligen meddela oss och be Postnord om en förlängd hämtningstid.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar