Mascot Høie logo

Norsk produktion

Äventyret vid havsgapet

170 ÅR MED KVALITET

Man kanske blir trött på att höra ordet kvalitet. Vi på Høie älskar ordet - när det är äkta! Kvalitet är en av Høies viktigaste grundpelare - och under de hundra och tiotals år som har gått har det blivit en naturlig del av vår DNA. Vi vill helt enkelt att våra täcken, kuddar, sängkläder och filtar ska ha en himmelsk mjukhet som du älskar - länge.

DET SKULLE BARE MANGLE

Hållbarhet är ett gemensamt ansvar. Det är självklart att både vi som producent och vi som konsumenter tar det på allvar. Høie strävar efter en bättre morgondag och vill förena komfort med samhällsansvar. Vårt främsta bidrag är att vi utvecklar produkter av hög kvalitet som varar. Dessutom fokuserar vi på hela värdekedjan, från råvaruutvinning till produktion, användarvänlighet och återvinning/avfall – samt alla relevanta miljöaspekter längs vägen. Detta är en kontinuerlig process och en av många viktiga steg är att få Svanemärket på våra bästsäljande produkter.

Svanemärket är den officiella miljömärkningen i hela Norden; skapad av myndigheterna för att ge dig som konsument trovärdig miljöinformation och står för minskad klimatpåverkan, hållbar resursanvändning och en giftfri vardag.

KORTREIST OG LANGREIST

När du väljer en täcke eller kudde från Høie får du en produkt som tillverkas lokalt på Brekstad i Trøndelag. Råvarorna hämtas från noggrant utvalda leverantörer över hela världen. Oavsett om de kommer långt bort eller nära så är fokuset på kvalitet, miljökrav och etisk handel centralt. Alla produkter kvalitetssäkras av oberoende laboratorier och av oss som arbetar där.

NEJ TILL PLOCKNING AV DUN FRÅN LEVANDE FÅGLAR

Vi är starkt emot plockning av dun från levande fåglar. Høie köper idag all dun från europeiska leverantörer. Alla våra leverantörer har ett spårningscertifikat som visar från vilket slakteri dunet har köpts. Leverantörerna kan också få oanmälda eller anmälda revisioner regelbundet, där de kontrollerar att systemet inte har ändrats sedan de blev certifierade. Och huvudorsaken till vår fokus på spårning är att försäkra oss mot plockning av dun från levande fåglar.

Läs mer om våra krav på djurvälfärd.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar