Mascot Høie logo

Bröllopsgåvor

från Høie

Att hitta den perfekta bröllopsgåvan kan vara svårt. Att fira ny kärlek och förälskelse, och önska någon lycka till med framtiden är vackert. Hos oss hittar du bröllopsgåvor som varar länge.

Läs vidare för våra tips.

BRÖLLOPSGÅVOR SOM VARAR LÄNGE

På Høie älskar vi allt som varar länge. Kvalitet är djupt förankrat i vårt DNA, och vi producerar och utvecklar med tanke på framtiden. Att ge ett brudpar en bröllopsgåva från Høie är att ge dem något de kommer att kunna njuta av i många år framöver. Många år av kärlek och kvalitetssängkläder som varar – länge.

TIPS FÖR BRÖLLOPSGÅVOR

En bröllopsgåva bör vara personlig, av hög kvalitet och spegla parets intressen och stil. Ett tips är att välja något tidlöst, så att brudparet kan ha glädje av gåvan länge. Ett nygift par håller antingen på att skapa eller kommer att skapa ett hem tillsammans. Därför är gåvor till hus och hem populära bröllopsgåvor.

Sovrummet är en viktig del av hemmet. Faktum är att vi tillbringar ungefär en tredjedel av livet i sängen. En bra säng fylld med kvalitetssängkläder gör denna tid bättre.

ALLERGIVÄNLIG BÄCKEBÖLJA

En klassiker du aldrig tröttnar på. Denna vävda bäckebölja är tidlös, av hög kvalitet och så ren att den rekommenderas av Asthma Allergy Nordic. Bäckeböljesängset har en helt egen känsla. Naturbäckebölja från Høie känns sval på sommaren och varm på vintern. Bäckeböljeffekten innebär att produkten är lättskött; den behöver inte strykas och det är bara att tvätta och använda - om och om igen.

PREMIUM BASKOLLEKTION

Ge brudparet en gåva som sätter en exklusiv touch på vardagen med Høies Premium-baskollektion! De klassiska sängkläderna som Elegance är en ny långtidssatsning från Høie, skapade för att hålla genom de olika säsongerna. I rena, varaktiga naturkvaliteter trotsar de lyxiga textilierna skiftande trender och består, år efter år.

Sängkläder i egyptisk bomull

SPA I BADET

Høie har tagit steget in i en ny del av hemmet och har nu även utvecklat en handdukserie i premiumkvalitet. Handdukarna är gjorda av mjuk turkisk bomull, är extra tjocka och blir ännu mjukare med tiden. Våra badrumsritualer är en viktig del av livet, och härliga badrockar i frottévelour osar av välmående och lyx.

Høie har modeller för både kvinnor, män och barn – och dessa är eleganta bröllopsgåvor till det lyckliga paret.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar