Mascot Høie logo

Sängkläder i bäckebölja

- Lätt och luftig

I över 170 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem, och år 1955 var vi först i världen med att lansera sängkläder i bäckebölja. Vi älskar den härliga, luftiga känslan som en bra bomullskrepp ger. Luftfickorna i bäckeböljasängkläderna gör dem lätta och luftiga på våren och varma på vintern. Satsa på originalet: lakan, örngott och påslakan i bäckebölja från Høie.

NYHET: SOL SÄNGKLÄDER I BÄCKEBÖLJA

För dig som gillar ljusa pasteller och luftigt bäckebölja har vi skapat Sol. Det är ett enfärgat sängkläder i bäckebölja som finns i fyra färger, tillverkat i 100% bomull. Sängkläderna har praktisk dragkedja i botten som gör det enkelt att öppna och stänga.

En av fördelarna med kreppsängkläder är den naturliga strukturen som kreppen ger. Den gör att veck inte är lika synliga, och att sängkläderna därför inte behöver strykas.

Det luftiga kännet av kreppen känns behagligt mot huden och är en favorit bland många av våra kunder. Vilken färg väljer du?

SLUMRA LITE TILL...

I vårt vävda bäckeböljiga tyg skapas luftfickorna i vävningen, vilket ger en högkvalitativ bäckebölja som håller sig bra år efter år. Den krispiga bäckeböljan känns härlig mot huden. Och när du vill att den härliga känslan ska hålla i sig lite till kan du njuta av en lugn morgon i Ara bäckeböljpyjamas med en god frukost och en kopp nymalen kaffe.

Modern nostalgi

Många har en nostalgisk anknytning till bäckeböljigt sängkläder och älskar känslan av att sova i dessa luftiga lakan. Denna säsong låter vi personliga minnen och befintlig design få en ny dimension när vi kombinerar dem på ett nytt och modernt sätt. Vi omfamnar det välkända och kära för att sedan ge det nytt liv. Är inte nostalgi underbart? Hitta ditt nya favoritsängkläder i bäckebölja med söta blommönster från Høie.

Upptäck alla våra bäckeböljiga sänguppsättningar.

EN KLASSIKER I BÄCKEBÖLJA

Høie Pure är en klassiker som bara blir bättre med tiden, och finns som sängkläderset både för barn och vuxna, samt även som lakan och örngott. Upptäck den härliga, krispiga känslan av att vakna upp i bäckebölja både på lakan och sängkläder. Så skönt!

Høie Pure är en vävd bäckebölja, vilket innebär att luftfickorna i bäckeböljan skapas i vävningen. Och det är just luftfickorna som gör att sängkläderna känns svala på våren och varma på vintern. Vävningen ger en bäckebölja av mycket hög kvalitet som håller sig fin år efter år.

Høie Pure är så ren att den rekommenderas av Asthma Allergy Nordic.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar