Mascot Høie logo

Høie Downfeel Anatomy

Vår ergonomiska kudde

ERGONOMISK KUDDE

Høie DownFeel Anatomy är en ergonomiskt anpassad kudde med två kamrar som ger optimalt stöd för nack- och huvudområdet. Nacken vilar på det lilla, men fasta kamret och huvudet stöds av det större och mjukare kamret.

JUSTERA KUDDEN EFTER DINA BEHOV

Eftersom kudden är så fast är den särskilt lämplig för dig som föredrar att sova på sidan och för dig med nackproblem. Den ergonomiska kudden är utformad på ett sådant sätt att den enkelt kan anpassas efter dina behov. Storleken på kamrarna kan justeras genom att flytta fibern mellan de två delarna. På så sätt blir detta den perfekta kudden för just dig.

Hela Downfeel-serien

KVALITET FRÅN INSIDAN OCH UT

Høie DownFeel Anatomy är fylld med en speciell, revolutionerande typ av fiber som känns lätt och mjuk som ren dun. Samtidigt är den utvecklad för att ge maximalt stöd och sovkomfort. Kudden har dragkedja i överdraget, vilket möjliggör justering av fibern för personlig anpassning. Det mjuka överdraget är tillverkat av Aloe Vera-behandlad 100 % bomullstwill. Det är inte utan anledning som Høie DownFeel Anatomy kallas drömkudden.

EN BRA DAG BÖRJAR NÄR HUVUDET TRÄFFAR KUDDE

Vi behöver alla en god natts sömn för att kunna möta en ny dag på bästa sätt. Se till att allt är ordnat för att du ska kunna sova så bra som möjligt. Investera i en bra madrass, ett bekvämt täcke och en huvudkudde som är anpassad efter dina behov. Ergonomiska Høie DownFeel Anatomy är ett mycket bra alternativ för de flesta, på grund av dess genomgående höga kvalitet och möjligheten att anpassa kudden efter behov.

Fantastisk kudde, det var länge sedan jag sov så bra! Min nackskada gör att det inte är lätt att hitta bra kuddar! Superstödet i övergången mellan nacke/axel gjorde att jag hittade en bra sovposition. REKOMMENDERAS, fungerade för mig!

- Monica

Mycket bra kudde som ger bra stöd för huvudet, och man blir inte så spänd i nacken. Beställningen gick smidigt och snabb leverans på Høies webbutik, mycket nöjd.

- Roger

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar