Mascot Høie logo

Kudden som kyler

Downfeel Cool

En kudde som känns som dun – som också har en kylande effekt.

EN SVAL NATT FÖR OPTIMAL SÖMN

Huvudet avger mycket värme under natten och kuddar kan bli fuktiga och obekväma. Visste du att vi under natten avsöndrar 3-5 dl fukt? En stor del av detta svettas ut genom huvudet. En sval och kontinuerlig sömn är viktig för optimal sovkomfort. Därför har Høie vidareutvecklat sin bästsäljande kudde för att även inkludera en Climarelle® Cool-matta under tyget på framsidan. Denna matta består av mikrokapslar som avger en svalkande effekt när huvudet blir varmt, vilket ger en balanserad temperatur under hela natten. Denna temperaturreglerande effekt är även vanlig i läkares operationskläder för att hålla temperaturen nere.

En balanserad temperatur är avgörande för optimal sovkomfort.

Produktchef Ola Berg

Kr 899,-

DOWNFEEL COOL

Kudden som har fått namnet DOWNFEEL COOL har ett överdrag i 100% bomullstwill som gör den mjuk och bekväm. Dessutom är den fylld med den revolutionerande mikrofiberen DOWNFEEL som känns som dun - och som formar sig perfekt efter huvudet och ger bra stöd åt nacken. Finns i medium hög och hög utförande. Kudden är tillverkad i Norge och är Oeko-tex certifierad.

VISSTE DU DET?

Genomsnittligt utsöndrar kroppen 3-5 dl vätska varje natt. Mestadels av detta kommer ut genom huvudet. Forskning på Climarelle Cool-överdraget visar att tiden inom en optimal temperaturzon är 25 minuter längre än traditionella överdrag som snabbt blir varma. Fördelen med DownFeel Cool är alltså att du får en optimal temperatur för insomning, dessutom kommer den svalkande effekten att byggas upp igen varje gång du ändrar sovställning.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar