Mascot Høie logo

Vardagslyx

med satin

Sjunk ner och glid in i en magisk drömvärld. Satinvävningen ger de långa fina bomullstrådarna en särskild glans och är mjuk och behaglig mot huden.

Sängkläder från Høie är för dig som älskar känslan av ett slätare och mer exklusivt sänglinne.

RO I SOVRUMMET

Vardagen har förändrats och vi uppskattar de små sakerna mer. Ett påslakanset i satäng med en exklusiv design inbjuder till välbefinnande och ro i sovrummet. Elegance är ett påslakanset designat just för detta, i himmelskt mjuk egyptisk bomull.

Elegance i egyptisk bomull

EN NY MODERNISM

Vi ser en ny minimalism blomstra, och färgerna vi väljer nu vittnar om en varm och minimalistisk stil. Rosa och beige nyanser i kombination med ljusa och delikata toner skapar en alldeles egen ro, och i kombination med vackra objekt i inredningen skapar det rum som inbjuder till avkoppling och välbefinnande.

Stjäl stilen

DOBBYVÄVD SATIN

Visste du att det som gör satin till satin är vävmetoden? De långa flotteringarna i väven gör tyget glansigt och lyxigt. Vårt populära påslakanset Milano är en dobbyvävd satin av 100% bomull, där vi har använt längre bomullsfibrer som är extra fint kammade.

Ordet lyx betyder glans, så varför inte låta varje dag lysa? Vår dobbyvävda satin i ränder leker med matta och blanka ytor i en härlig, slät och mjuk kvalitet.

Milano - bestselger i mange farger

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar