Mascot Høie logo

Mixa och matcha sängkläder

Ränder och enfärgat

SÄNGKLÄDER I HARMONI

Den här säsongen kommer sängseten Frøya och nyheten Tor i samma fantastiska färger, så att de kan mixas och matchas efter önskemål. Ge sovrummet en personlig touch genom att kombinera dina favoriter på ditt unika sätt.

LÄR KÄNNA SÄNGSETET TOR BÄTTRE

För vår friska vårnyhet Tor har vi valt en extra fin bomull som är känd för sin mjukhet och höga slitstyrka. De fina bomullstrådarna känns mjuka och behagliga mot huden. En perfekt grund för en mjuk landning i drömmarnas land. Tor kommer i 5 härliga vårfärger och kombineras gärna med matchande färger från Frøya-serien.

SÖT SOM SOCKER

Sockersöt är en fräsch färg som ger nytt liv till ditt sovrum. Denna trendiga och överraskande nyans fyller dig med energi och ger dig en spännande start på dagen.

Behagligt beige

KÄRLEKSGUDINNAN

Frøya är kärleksgudinnan som detta sängkläde är uppkallat efter - och kärlek har vi även för miljön. Frøya är nämligen Svanmärkt för en bättre morgondag, och färgad på ett sätt som använder 30% mindre vatten än traditionella metoder.

Serien består av både sängset, lakan och örngott i tre storlekar.

Uppfriskande blått

EN ROMANTISK VÅR

En av de nya och härliga färgnyanserna i Høies sängklädeskollektion är dämpad ros. Låt denna varma och behagliga färg förnya ditt sovrum och frammana lite vårglädje och romantik.

Serien består av både sängset, lakan och örngott i tre storlekar.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar